Vacature Geriatrie Fysiotherapeut

Ben jij die enthousiaste, initiatiefrijke en (bijna) afgestudeerde geriatrie fysiotherapeut, of een ervaren geriatrie fysiotherapeut die uitkijkt naar een stap vooruit, en wil jij je de komende jaren binnen onze praktijk verder ontwikkelen? Dan willen we graag met je kennismaken!

Devilee & Devilee Fysiotherapie is gevestigd in een anderhalve lijn zorgplint waarbij nauw wordt samengewerkt met de afdeling geriatrie van het HMC ziekenhuis.

Wij zijn een Pluspraktijk en ons enthousiaste team van 13 collega’s leveren hoge kwaliteit zorg binnen diverse specialisaties van de fysiotherapie. Daar hoort een doelgerichte, multidisciplinaire aanpak bij, die zorgt voor succesvolle behandelmethoden en innovatieve samenwerkingsverbanden.

In verband met vertrek van een van onze geriatrie fysiotherapeuten zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut Geriatrie waarbij een deelneming in Parkinsonnet een pre is. Wil jij sturing geven aan onze geriatrie unit en ben je bereid ons expertise centrum verder invulling te geven, dan is dit je kans.

Functiebeschrijving:

Wij bieden per 01 mei 2019 een afwisselende functie voor een (bijna) afgestudeerde fysiotherapeut Geriatrie met een gevarieerde patiëntenpopulatie. Je werkt binnen een praktijk, waar kwaliteit, innovatie, prettige sfeer, teamgeest en (interne)scholing veel aandacht krijgen. Je geeft invulling en sturing aan de geriatrie unit van de praktijk en werkt tevens in 3 verzorgingshuizen waar patiënten maar ook het personeel op jouw professionaliteit als gespecialiseerd geriatrie fysiotherapeut kunnen rekenen. Studeer je in 2019 of 2020 voor de master geriatrie af, dan word je ook nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Wie zoeken wij?

Je bent een teamspeler en bent bereid om samen met je collega’s invulling te geven aan de zorg voor de doelgroep geriatrie;

Je bent bereid het bestaande netwerk te onderhouden en uit te breiden;

Je bent een ondernemende therapeut, die het leuk vindt om op eigen initiatief contacten te leggen met huisartsen, praktijk ondersteuners, specialisten en andere disciplines;

Je gaat voor kwaliteit van zorg en voelt je patiënten goed aan;

Je hebt een pré, als je bekend bent met intramed-plus en/of ervaring hebt met verslaglegging op plus niveau;

Wat Devilee & Devilee Fysiotherapie je biedt:

Wij bieden je, tegen een ruime beloning en goede arbeidsvoorwaarden, een dienstverband van minimaal 24 uur per week ( met uitbouw naar eventueel 32) in een prettige, collegiale werkkring. Daarbij bieden we je de ruimte om verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Compensatie voor scholing kosten is uiteraard bespreekbaar.

Meer informatie
Heb je interesse in deze baan en voldoe je aan het gestelde profiel? Reageer dan middels een gemotiveerde sollicitatiebrief aangevuld met CV en foto naar info@fysiotherapiedevilee.nl
Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben, neem gerust contact op met Rene Devilee via het bovenvermeld emailadres.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>