Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer
070-345 33 02, u kunt ook langskomen in de praktijk.
Voor de eerste afspraak heeft u uw geldig legitimatiebewijs nodig en eventueel uw verwijsbrief van huisarts of specialist. Behandelingen kunnen indien nodig aan huis plaatsvinden.
Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd of gewijzigd. Afbellen is telefonisch mogelijk tijdens de openingstijden, of door buiten de openingstijden een boodschap achter te laten op het antwoordapparaat. U kunt uw wijzigingen ook doorgeven via de email info@2dfysio.nl.

Zonder verwijzing (DTF)

Directe toegang fysiotherapie betekent voor u, dat u geen verwijsbriefje nodig heeft van de huisarts.
Natuurlijk, mag u nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen voor u. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.
De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.
Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij of een van de collega’s met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.
Bron: KNGF