Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op 070-3453302.
U kunt ook langskomen in de praktijk.

Wij zijn telefonisch te bereiken op:

Maandag t/m donderdag: tussen 8.00-14.00 uur

Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken of een email sturen.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, zal de gereserveerde tijd niet in rekening worden gebracht.

Afbellen is telefonisch mogelijk tijdens de openingstijden.
Buiten openingstijden kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat.
U kunt uw wijzigingen ook doorgeven via de email info@2dfysio.nl.

Voor de eerste afspraak heeft u uw geldig legitimatiebewijs nodig en eventueel uw verwijsbrief van huisarts of specialist.
Behandelingen kunnen indien nodig aan huis plaatsvinden op verwijzing.

Zonder verwijzing (DTF)

Directe toegang fysiotherapie betekent voor u, dat u geen verwijsbriefje nodig heeft van de huisarts.
Natuurlijk, mag u nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen voor u. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.
De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.
Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij of een van de collega’s met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.
Bron: KNGF